MARIO'S PIZZA WORLD

MARIO'S PIZZA WORLD Voor de lekkerste Döner!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 869 beoordelingen
5 dec 2019 om 19:52 Hoi ik bestel vaak bij deze restaurant altijd top service ik begrijp niet dat mensen zo praten ik denk dat ze jaloers zijn voor de rest ga zo door Mario
2 dec 2019 om 11:44 De bestelling was niet goed. Ik had extra ingredienten besteld welke ik wel heb betaald maar niet gekregen, verder kreeg ik een salade zonder sla en een koude pizza. Na het eten ben ik ziek geworden, met overgeven en maagklachten
2 dec 2019 om 11:01 Zoals altijd goed, lekker eten, snel bezorgd, vriendelijke bezorger, bestelling klopt altijd, weer helemaal tevreden
1 dec 2019 om 20:04 De smaak was goed alleen het eten was niet warm meer en de turkse pizza wat kei hard. Jammer, volgende keer maar weer afhalen ipv bezorgen
30 nov 2019 om 20:50 75 min voor een pizza is erg lang.. pizza wel erg lekker!
27 nov 2019 om 16:35 Lekkerste pizza in haarlem ik bestel elke keer bij jullie snelle bezorgers en vriendelijk ga zo dooor!!!!!!
23 nov 2019 om 21:27 Niet lekker laste keer
23 nov 2019 om 11:30 Je kan online niet betalen en bezorgers nemen niet genoeg wisselgeld mee. Wel snelle bezorging.
23 nov 2019 om 10:14 Top tent , vriendelijke mensen , ik kom er graag.
22 nov 2019 om 9:26 Normaal altijd goed. Maar nu helaas iets minder geen er zaten helemaal geen sausjes bij. geen knoflooksaus enz.
13 nov 2019 om 16:50 Top!